На своїй сторінці в Instagram "Мастер Шеф" Микола Люлько показав, як приготувати гарячі рибні тарталетки.
Для цього рецепту переможець "Мастер Шеф" Люлько бере такі інгредієнти:

- Лист норі - 3 шт
- Відварений рис для суші - 500 г
- Заправка для рису - 60-100 г
- Риба горбуша філе - 720 г
- Паприка копчена - 1 ч.л
- Часник сухий мелений - 1 ч.л
- Сіль - 0,5 ч.л
- Соєвий соус - 30 мл
- Олія 30 г
Для соусу:
- Майонез - 150 г
- Соус шрірача - 40 г
На верх:
- Авокадо - 0,5 шт
- Зелена цибуля - 30 г
- Смажений кунжут - 20 г
Рибу зірка "Мастер Шеф" Люлько нарізає на шматочки та маринує, додаючи паприку, часник, сіль, заправляючи її олією та соєвим соусом.
В форму для випікання мафінів викладаємо листи норі. На норі викладаємо рис, а зверху мариновану рибу. Запікаємо тарталетки в духовці 5-6 хвилин на температурі 180 градусів.
На готові тарталетки зверху "Мастер Шеф" Микола Люлько викладає нарізане авокадо, поливає все соусом (майонез+шрірача), посипає кунжутом і подрібненою зеленою цибулькою.
Щоб приготувати заправку для рису, беремо:
- Рисовий оцет - 500 мл
- Цукор - 550 г
- Сіль - 25 г
Просто поєднуємо оцет, цукор і сіль у каструлі, ставимо на плиту і прогріваємо на слабкому вогні, постійно помішуючи, щоб усе розчинилося, але не закипіло.
Українці в коментарях оцінили рецепт від зірки "Мастер Шеф" Миколи Люлька:
"Страва вогонь
Джерело