Зірка "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова поділилася, як приготувати курку в кисло-солодкому соусі китайською в домашніх умовах.  Рецепт філе курячого стегна у глазурі з овочами досить простий, зауважила кулінар. 

З пікантним соусом по-китайськи:

З пікантним соусом по-китайськи:

Інгредієнти:

  • 500 грам курячого філе
  • 150 грам цибулі ріпчастої
  • 200 грам солодкого перцю
  • 50 грам рослинної олії
  • 1 столова ложка крохмалю
  • 0,5 чайної ложки чорного перцю

Для глазурі:

  • 100 мілілітрів соєвого соусу
  • 2 столові ложки цукру
  • 1 столова ложка кетчупу
  • 2-3 зубчики часнику
  • 1 столова ложка крохмалю
  • 200 мілілітрів води
  • 1 столова ложка оцту

Приготування:

Наріжте куряче філе, цибулю та солодкий перець великими шматочками, ділиться "Мастер Шеф" Литвинова.

Розігрійте олію у великій сковороді.

Обсмажте цибулю та перець до м'якості.

"Мастер Шеф" Литвинова  радить, додайте курку та обсмажуйте до золотистості.

В окремій мисці змішайте соєвий соус, цукор, кетчуп, подрібнений часник, крохмаль, воду та оцет.

Додайте цю суміш до курки, перемішайте та доведіть до кипіння.

Готуйте близько 5 хвилин, поки соус не загусне.

Подавайте курку у кисло-солодкому соусі, посипавши кунжутом, радить  "Мастер Шеф" Литвинова.

Останні новини України:

Джерело